NSF H3 kontakto tepalai

Maistiniai H3 klasės konsistenciniai tepalai    

tiesioginio kontakto su apdirbama maisto produkcija įrangos tepimui

Rūšis

Darbinės temperatūros, ºC

Lašėjimo temp, ºC

Spalva

Panaudojimas, savybės

 

Molyduval

Soraja RSM 2

 

 

 

-20 iki +180

 

 

 

 

-

 

 

Skaidri

 

Skaidrus, gero lipnumo, normalių apkrovų tepalas čiaupams ir vožtuvams bei guoliams ir jungtims.

Dėl savo išskirtinio švarumo galimas panaudoti net tiesioginiam kontaktui su apdirbama maisto produkcija kaip NSF H3 kategorijos tepalas.

 

Atsparus nuplovimui vandeniu, alkoholiu, įvairiomis rūgštimis, padažais.

 

Tinka maisto konvejeriams, mėsos transportavimo kabliams. Kaip sandariklis, antikorozinės apsaugos tepiklis ar prilipimą šalinantis paviršių tepalas.

 

USDA H3; M2R-20; ISO-L-XBFEA2.

 

 

Molyduval

Soraja RSM 15

 

 

 

-20 iki 120

 

 

 

-

 

 

 

Balta

 

Takesnės tarpinės NLGI 1-2 konsistencijos tiesioginio kontakto NSF H3 specifikacijos tepalas.

  

Maistinės H3  klasės alyvos

Rūšis

Klampumas prie 40ºC, mm2 /s

Pliūpsnio temperatūra PMCC, ºC

Spalva

Panaudojimas, savybės

 

 

 

IKV  

Food Glide 3H / 22

Food Glide 3H / 68

 

 

 

 

22

60

 

 

 

 

> 225

> 270

 

 

 

 

bespalvė

 

 

SIzoparafininių angliavandenių pagrindo universali maistinė cirkuliacinių sistemų NSF H3 kategorijos alyva tiesioginio kontakto su apdirbama maisto produkcija įrangai.

Naudotina kaip atleidimo agentas maistinių formų, duonos gaminių skardų tepimui. Duonos gaminių pjaustiklių peilių, giljotinų tepimui.

Dėl ypač stabilios perkaitimams esterių formuluotės ir ypatingai aukšto pliūpsnio taško puikiai tinka kepyklų įrangai, recirkuliacinėms automatinėms tepimo sistemoms.

Ženkliai mažesnė išeiga ir daugiaciklio panaudojimo galimybė, lyginant su neatspariais perkaitimams aliejų tepikliais (kaip DUBOR).

Specifikacijos :

* DGCCRF (Direction Générale de la Consommation, de la Concurrence et de la

Répression des Fraudes)

* US FDA 21 CFR §172.182

* US FDA 21 CFR § 178.184.

* EU Direktive 2003/1829&1830/EU

 

Pakuotė : 5 LTR bakeliai, 25 ltr, 208 ltr

 

 

Molyduval 

Soraja RM 15

 

 

15

 

 

180

 

 

skaidri

 

Natūralių augalinių baltųjų alyvų pagrindo tiesioginio kontakto su maisto produkcija atleidimo alyva.

 

Maisto formavimo, kepimo formų tepimui automatinėmis tepimo sistemomis.

 

Pakuotės : 200 LTR statinės

 

Food-Grade Categories and Definitions 
Food-grade lubricants are lubricants acceptable for use in meat, poultry and other food processing equipment, applications and plants. The lubricant types in food-grade applications are broken into categories based on the likelihood they will contact food. The USDA created the original food-grade designations H1, H2 and H3, which is the current terminology used. The approval and registration of a new lubricant into one of these categories depends on the ingredients used in the formulation. The three designations are described as follows:3

H1 lubricants are food-grade lubricants used in food processing environments where there is some possibility of incidental food contact. Lubricant formulations may only be composed of one or more approved basestocks, additives and thickeners (if grease) listed in 21 CFR 178.3750.

H2 lubricants are lubricants used on equipment and machine parts in locations where there is no possibility that the lubricant or lubricated surface contacts food. Because there is not the risk of contacting food, H2 lubricants do not have a defined list of acceptable ingredients. They cannot, however, contain intentionally heavy metals such as antimony, arsenic, cadmium, lead, mercury or selenium. Also, the ingredients must not include substances that are carcinogens, mutagens, teratogens or mineral acids.4

H3 lubricants, also known as soluble or edible oil, are used to clean and prevent rust on hooks, trolleys and similar equipment.